top of page
DSCF3174.JPG

AANBOD & TARIEVEN

Laat jezelf onderdompelen in een wereld van rust, meditatieve klanken en ontspannende geuren tijdens een combiles Yin Yoga & Yoga Nidra in Groningen. 

Yoga Studio Yorah Groningen

Yoga in Groningen

De yogalessen van Pura Vida Lifestyle vinden plaats in de prachtige sfeervolle Yogastudio Yorah in Groningen. Je kunt een relaxpakket kopen van 5 lessen (1,5 uur per les). 
 

Yin Yoga & Yoga Nidra
We starten iedere les met een ademoefening om rust te creëren in lichaam en geest. Met de Yin Yogahoudingen die volgen, komt er tijd voor je lijf om los te laten wat het niet meer nodig heeft. We sluiten af met 30 minuten Yoga Nidra om in die diepere laag van ontspanning te komen.

Tarieven

  • De lessen zijn €17,60,- per 1,5 uur les
     

Je kunt altijd instromen gedurende de lessenreeks. Losse lessen plan ik liever niet in, om zo meer eenheid en vertrouwen te creeren binnen de groep.

Als je een keer niet bij een les aanwezig kunt zijn, kun je in overleg iemand anders jouw plekje geven. 

Lesdagen- en tijden

Het relaxpakket start op zondag 14 mei Let op: er is beperkt beschikbaarheid! Vol is helaas vol. 

Zondag 15:30 - 17:00      Yin Yoga & Yoga Nidra            5 lessen

Je hoeft geen ervaring te hebben om deel te nemen. Tijdens de eerste les is er altijd wat extra aandacht voor de basisprincipes van ademwerk, Yin yoga en Yoga Nidra. 

Locatie

Yogastudio Yorah

Radebinnensingel 9
9711 EL Groningen

prive yogales groningen

PRIVE YOGALES

In een privé Yogales kijk ik naar hoe jouw lichaam beweegt en/ of wat jij nodig hebt. De les wordt geheel aangepast op jouw behoeftes.

beste yogastudio groningen

SMALL-GROUP YOGA

In een kleine groep van maximaal 4 personen een Yogales volgen: het brengt je bij elkaar in een diepere connectie. Samen kijken we waar we de focus op leggen. 

Prijs per les van 60 min: €80,-

Pakketprijs 5 lessen: €320,-

Yin Yoga Groningen Yogadocent Groningen Yoga Nidra

GROEPSLES

Ook een groepsles is mogelijk. Samen met je vriend(inn)en of collega's is super leuk! Ik geef op verschillende locaties in Groningen les of ik kom naar jullie toe. 

Prijs op aanvraag

Prijs per les van 60 min: €75,-

Pakketprijs 5 lessen: €300,- 

Prive Yoga

Wil je liever (nog) geen Yoga in een groep volgen, dan is een priveles wellicht wat voor jou. Ook geef ik small-group Yoga en groepslessen. De lessen kunnen op een eigen geschikte locatie gegeven worden, via Zoom of tegen meerprijs op een locatie waar ik lesgeef. Prijzen zijn excl. eventuele reiskosten. 

ERVARINGEN

Yoga, dat ik er relaxed en energiek door word wist ik al, maar Natascha brengt ontspanning tot een next-level. Door de spanning heen ademen is niet altijd makkelijk, maar met haar liefdevolle stem loodst Natascha je door een sessie heen. Waar nodig moedigt ze aan grenzen te accepteren of juist te verleggen. Na een sessie met Natascha voel ik me helemaal zen en zijn mijn spieren merkbaar ontspannen. Een quality momentje voor mezelf, welke ik andere ook zou gunnen!"

277476821_527415488842368_6191775944676244909_n_edited.jpg

Marissa

Heb je een vraag?

Ik vind het fantastisch om te verbinden en ideeen te delen! 

Of je nu een vraag wilt stellen, inzichten of ideeën wilt delen, wilt samenwerken of gewoon zin hebt in een praatje - ik kan niet wachten om van je te horen!

Dankjewel voor je bericht!
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Liefs Natascha

bottom of page