BEDRIJFSYOGA

"Wil jij het ziekteverzuim binnen je bedrijf beperken en je medewerkers net dat beetje extra bieden, om het werkplezier te verhogen en daarmee ook de productiviteit?"

047A0956_edited.jpg

Het beoefenen van Yin Yoga heeft veel te bieden voor bedrijven en organisaties. Het heeft een positieve werking op hoe de medewerkers zich voelen: ze worden vrolijker, krijgen meer energie en inspiratie. Ook helpt het tegen fysieke klachten. Yin Yoga helpt dan ook het ziekteverzuim binnen uw bedrijf te beperken. Ook is het een laagdrempelige activiteit die de teambuilding vergroot. Yin Yoga is voor iedereen geschikt. 

Wat bied ik aan?

"Je kunt kiezen voor online Yinlessen via Zoom of op locatie. In Groningen bied ik op verschillende locaties Yin Yogalessen en Yinworkshops aan op aanvraag, waaronder ook Aerialyoga (in een doek). Beschik je zelf over een geschikte ruimte, dat kan ook! 

YOGA OP LOCATIE

Hou de medewerkers gezond en energiek met wekelijks een Yin Yogales. Het werkplezier, de concentratie en de productiviteit gaan omhoog. 

047A0963_edited_edited_edited.jpg

ONLINE BEDRIJFSYOGA

Door korte terugkerende lessen leren medewerkers sneller te schakelen tussen inspanning en ontspannen. Daarnaast maakt het bewust van de signalen van het lichaam waardoor o.a. burn-out klachten voorkomen kunnen worden.

SGC_OPENYOGA_FOTOSHOOT_SEPT2020-027 - ko

YIN YOGA WORKSHOP

Een yogaworkshop of yoga als onderdeel van een teambuilding is een leuke, ontspannende en verbindende activiteit die zorgt voor meer respect en eenheid creert onderling.

047A0939_edited.jpg

De beste momenten voor bedrijfsyoga

IN DE OCHTEND

Yin Yoga voor je werkdag zorgt voor extra focus en energie gedurende de dag.

NA HET WERK

Yin Yoga na het werk zorgt voor een leeg hoofd en ontspanning voor de rest van de dag.

Prijzen bedrijfsyoga

Investeren in Yin Yoga in jouw bedrijf is investeren in gezondere en productieve medewerkers.

  • Yoga op locatie: 110 euro voor 60 minuten.

  • Yin Yoga workshop 2 uur: 200 euro.

  • Online yogalessen: 140 euro voor 60 minuten via Zoom.
     

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw en reiskosten. 

FISCAAL VOORDEEL

Wist je dat je voor bedrijfsyoga aanspraak kunt maken op de werkkostenregeling (WKR). Je mag dan een gedeelte van de kosten uitwisselen met het brutoloon van medewerkers. Zo wordt het voor jou kosten neutraal. Je mag tot 1,7 % van de fiscale loonsom besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Bedrijfsyoga valt hier ook onder. Lees meer op de website van de Rijksoverheid.

20220622_155612_edited.jpg

GEEF JOUW LICHAAM WAT HET NODIG HEEFT

Start vandaag met Puur Leven.