LIFESTYLE COACHING VOOR EEN GEZOND EN GELUKKIG LEVEN
KRUIDIGE
BLOEMKOOL MASSALA

2 porties
+/- 30 minuten
Deze kruidige aardappel-bloemkool mix met vega kipstukjes wil je echt proeven!
Ingredienten
Bereiding
1. schil de aardappelen en snijd deze in kleine blokjes
en snijd de bloemkool in kleine roosjes
2. kook de aardappelen en de bloemkool in een ruime bakpan in het water gaar, samen met de kruiden en het bouillonblokje
3. kook ondertussen het ei
4. marineer de kipstukjes met komijnpoeder, knoflookpoeder, peper en zout (allen naar smaak) en bak deze in wat olijfolie
5. voeg de kipstukjes bij de groente
6. leg alles liefdevol op je bord en klaar is je maaltijd!
- 5 middelgrote aardappels
- 1 middelgrote bloemkool
- 1ei
- vegetarische kipstukjes
- volkoren wrap
- 2 tl masala kruiden
- 1 tl komijnpoeder
- 1/2 tl knoflookpoeder
- 1 groentebouillonblokje
- snufje chilipoeder
- snufje peper en zout
- +/- 500 ml water
- olijfolie
Eet smakelijk!
Ik gebruik zelf de vega kipstukjes van de vegetarische slager.
Tip
