KRUIDIGE
BLOEMKOOL MASSALA

278025930_353546899892339_8511693209367735861_n_edited_edited.jpg

2 porties

+/- 30 minuten

Deze kruidige aardappel-bloemkool mix met vega kipstukjes wil je echt proeven! 

Ingredienten

Bereiding

1. schil de aardappelen en snijd deze in kleine blokjes

en snijd de bloemkool in kleine roosjes

2. kook de aardappelen en de bloemkool in een ruime bakpan in het water gaar, samen met de kruiden en het bouillonblokje

3. kook ondertussen het ei

4. marineer de kipstukjes met komijnpoeder, knoflookpoeder, peper en zout (allen naar smaak) en bak deze in wat olijfolie 

5. voeg de kipstukjes bij de groente

6. leg alles liefdevol op je bord en klaar is je maaltijd!

- 5 middelgrote aardappels

- 1 middelgrote bloemkool

- 1ei

- vegetarische kipstukjes

- volkoren wrap

- 2 tl masala kruiden

- 1 tl komijnpoeder

- 1/2 tl knoflookpoeder

- 1 groentebouillonblokje 

- snufje chilipoeder

- snufje peper en zout

- +/- 500 ml water

- olijfolie

Eet smakelijk!

Ik gebruik zelf de vega kipstukjes van de vegetarische slager. 

Tip

_F2A0077_edited_edited.jpg

JOUW LIFESTYLE ALS MEDICIJN

Start vandaag met Puur Leven.