BLOEMKOOL MASSALA

278025930_353546899892339_8511693209367735861_n_edited_edited.jpg

2 porties

+/- 30 minuten

Ingredienten

  • 5 middelgrote aardappels

  • 1 middelgrote bloemkool

  • 1ei

  • (vegetarische) kipstukjes

  • volkoren wrap

  • 2 tl massala kruiden

  • 1 tl komijnpoeder

  • 1/2 tl knoflookpoeder

  • 1 groentebouillonblokje 

  • snufje chilipoeder

  • snufje peper en zout

  • +/- 500 ml water

  • roomboter

Bereiding

1. schil de aardappelen en snijd deze in kleine blokjes

en snijd de bloemkool in kleine roosjes

2. kook de aardappelen en de bloemkool in een ruime bakpan met een laagje water gaar, samen met de kruiden en het bouillonblokje

3. kook ondertussen het ei
4. marineer de kipstukjes met komijnpoeder, knoflookpoeder, peper en zout (allen naar smaak) en bak deze in wat roomboter

5. voeg de kipstukjes bij de groente

6. bak de volkoren wrap om en om in wat roomboter (ook lekker met een laagje roomkaas ;-))

7. leg alles liefdevol op je bord en klaar is je maaltijd!

De vega kipstukjes van de vegetarische slager vind ik zelf erg lekker! 

Tip

Eet smakelijk!

_F2A0077_edited_edited.jpg

JOUW LIFESTYLE ALS MEDICIJN

Start vandaag met Puur Leven.