Big Title

7f07b29a-5ce4-49a8-b124-fa72cd1d475f[1].jpeg

COACHING

Wat is een gezonde leefstijl?

De fundering van een gezonde lifestyle is voldoende rust. Rust door middel van een goede slaapkwaliteit en zo min mogelijk negatieve stress. Te weinig slaap zal zich op de lange termijn uiten doormiddel van stress, burn-out of zelfs depressie. Omgekeerd zal een te hoog stressniveau leiden tot een verstoorde nachtrust. Wanneer jouw slaapkwaliteit en stressniveau niet in balans zijn, dan zal je moeite krijgen met het behalen van jouw doelen op weg naar een gezonde lifestyle en bovenal zal dit jouw geluk in de weg staan.

 

Een gezond voedingspatroon is belangrijk om ons lichaam gezond te houden en goed te laten werken. Met een ongezond voedingspatroon zal je algauw lichamelijke klachten ervaren, zoals een verstoorde stoelgang, maag- en darmklachten, moodswings maar ook huidklachten, gebrek aan energie en vermoeidheid. Daarnaast is het aankomen in vetpercentage natuurlijk een welbekend effect van een verkeerd voedingspatroon.

 

Beweging zorgt ervoor dat er geluksstofjes vrijkomen en voldoende beweging maakt ons lichaam sterker en gezonder. Het zorgt ervoor dat je zowel geestelijk als lichamelijk lekker in je vel zit. Wanneer je te weinig beweegt raak je vermoeid en energieloos, met als bijkomend gevaar dat je teveel in gewicht aankomt. 

 

Kortom voldoende rust, een gezond voedingspatroon en genoeg beweging zijn dus de basiselementen voor een gezond en gelukkig leven. Al deze elementen staan in verbinding met elkaar, en voor je lichaam en geest is het fijn als deze in balans zijn. Daar ga ik je bij helpen!

20210224_113356[1]_edited.jpg
17880183238736268.jpg
047A0952_edited_edited_edited.jpg
17898008539526703.jpg
047A1485_edited_edited_edited_edited.jpg

How it works...

KENNISMAKING

De eerste stap is de kennismaking. Daarvoor kun je het contactformulier invullen, waarin je een vrijblijvend consult aanvraagt. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

INTAKEGESPREK

Heb jij besloten om met jouw lifestyle aan de slag te gaan, dan plannen we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we uitgebreid in op jouw lifestyle en kijken we wat jij nodig hebt om in balans te komen. 

COACHING

De coachgesprekken vinden online plaats via videomeetings en duren 45 minuten. Tussen de coach gesprekken in ben ik bereikbaar voor vragen en kost je niks extra's.

  YIN YOGA

Heb jij last van stress en/of slaapproblemen, dan kun je als extra optie kiezen voor Yin Yogalessen of meedoen aan een workshop. Yin Yoga is stress verlagend en slaap bevorderend. Een hele mooie basis voor jouw gezonde leefstijl.

_F2A0077_edited_edited.jpg

JOUW LIFESTYLE ALS MEDICIJN

Start vandaag met Puur Leven.