top of page
DSCF3178.JPG

ONLINE YOGA

"Je bent druk: een baan, boodschappen, huishouden en misschien ook kinderen en een partner die aandacht nodig heeft?  

Online aanbod

Die tijd voor jezelf is erg belangrijk! Lijkt het je niet heerlijk om tussen de drukte door even lekker te ontspannen en tot jezelf te komen? Met de online Yin Yogalessen, meditatieoefeningen en workshops van Pura Vida Lifestyle kun je waar en wanneer je maar wilt een les volgen. Je hoeft er niet de deur voor uit en kun je de duur van de les zelf bepalen, hoe fijn is dat?!

Laptop Screen_edited.png
20220902_122202[1].jpg
Gradient Digital Screen_edited.png
20220902_122139[1].jpg
Mobile Phone_edited_edited_edited.png
Black Smartphone _edited.png
20220902_122105[1].jpg

Kies de yogales, meditatie of workshop aan die jouw aanspreekt. Voor de aankoop word je doorverwezen naar Momoyoga. Hier kun je de les afrekenen en heb je na registratie drie maanden lang toegang tot jouw aankoop.

moon.jpg

GRATIS

GRATIS MEDITATIE

Een bijna 10 minuten durende meditatie. Beluister hem voor het slapen gaan om beter te kunnen slapen of gewoonweg gedurende de dag. 

GRATIS

Online Yin Yogaworkshop

WORKSHOP ME-TIME

4-daagse online Yin Yoga workshop om alle prikkels los te laten, te voelen wat er in je lichaam gebeurt en nieuwe energie te ervaren. 

€17,50

047A0952_edited_edited_edited_edited.jpg

BINNENKORT MEER

ERVARINGEN

"Lees hier wat anderen van mijn Yin Yogalessen vinden of laat zelf een review achter"

"Ik heb echt heel erg genoten van de workshop Me-Time! Deze stretches werken heerlijk! Ik ben van plan om te blijven kijken naar deze vier video's in de komende weken. Nogmaals bedankt voor het voorbereiden van deze mooie feel-good-sessies! Liefs Annette"

Annette

27-05-2022

bottom of page