WERKWIJZE

"Als coach creëer ik voor jou overzicht en structuur in jouw manier van leven. Ik kijk samen met jou wat jij nodig hebt en wat bij jou past. Ik zorg er op een begrijpelijke manier voor dat jij leert wat jouw lichaam nodig heeft om gezond en gelukkig te leven."

20210224_113356[1]_edited.jpg
17880183238736268.jpg
047A0952_edited_edited_edited.jpg
17898008539526703.jpg
047A1485_edited_edited_edited_edited.jpg

How it works...

KENNISMAKING

De eerste stap is de kennismaking. Daarvoor kun je een gratis en vrijblijvend  consult inplannen waarin je de ruimte krijgt om vragen te stellen en we samen de mogelijkheden voor jou bespreken.

INTAKEGESPREK

Heb jij besloten om met jouw leefstijl aan de slag te gaan, dan plannen we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we uitgebreid in op jouw leefwijze en kijken we wat jij nodig hebt om in balans te komen. 

COACHING

De coachgesprekken vinden online plaats via videomeetings of in overleg in Groningen en duren 30 minuten. Tussen de coach gesprekken in ben ik altijd bereikbaar voor vragen of andere dingen waar je mee zit en kost je niks extra's.

  YIN YOGA

Ervaar je stress of slaapproblemen, dan kun je als extra optie kiezen voor Yin Yogalessen of meedoen aan een workshop. Het helpt je om te ontspannen en zal je slaapkwaliteit bevorderen. 

Jouw traject

Tijdens de consulten zoomen we in op slaap, voeding, beweging en nemen jouw stresslevel onder de loep. Ik ga persoonlijk te werk en maak een plan op maat. Ieder lichaam zit immers anders in elkaar. Ik leer jou stap voor stap verandering aan te brengen waar nodig, zodat jij uiteindelijk zelfstandig gezonde keuzes kunt maken.

 

Ik werk niet met diëten maar creëer gewoonweg een gezonde balans in jouw voedingspatroon. Dit is makkelijker vol te houden op de lange termijn en is een veel gezondere manier van eten.

 

Ook kijken we naar de hoeveelheid beweging die jij krijgt en wat jij kunt doen om eventueel meer in beweging te komen. Dit betekent niet dat jij urenlang in de sportschool moet gaan doorbrengen en oefeningen moet gaan doen die jij helemaal niet leuk vindt. We kijken wat bij jou past en waar jij plezier in heb, zodat je het ook vol kan houden. 

 

Ervaar jij stress en/ of slaapproblemen, dan kijken we tijdens de consulten samen waar jouw probleemfactoren liggen die jouw slaap belemmeren en/ of kijken wat jouw stressfactoren zijn. Ik geef jou advies om jouw slaapkwaliteit te verbeteren en met mijn ervaring als maatschappelijk werker help ik jou om jouw stresslevel te verlagen doormiddel van coachgesprekken.

 

Yin Yoga is een hele fijne toevoeging, die jou onder andere kan helpen om jouw stressniveau te verlagen en jouw slaap te verbeteren. Klik hieronder voor meer informatie over de positieve effecten van Yin Yoga op jouw leefstijl. 

20220622_155612_edited.jpg

GEEF JOUW LICHAAM WAT HET NODIG HEEFT

Start vandaag met Puur Leven.