WERKWIJZE

Met mijn eigen levenservaring op het gebied van gezond leven en stress release en de scholingen die ik op dat gebied heb gevolgd, help ik jou om balans te vinden in jouw lifestyle en daarmee rust te creëren in jouw lichaam en geest.

047A1370_edited_edited.jpg

Als coach geef ik jou een duwtje in de rug en creëer ik voor jou overzicht en structuur in jouw manier van leven. Ik kijk samen met jou wat bij jou past en ik zorg er op een begrijpelijke manier voor dat jij alles leert wat je nodig  hebt om gezond en gelukkig door het leven te gaan en het beste uit jezelf haalt. 

Wat kan je verwachten...

Meer energie

Een mooiere huid

Blij en vrolijk gevoel

Minder moodswings

Gezonder oud worden

Verbeterde weerstand

Betere stoelgang

Lekkerder in je vel

Betere nachtrust

Blijf eenvoudig op gewicht

Rust in lichaam en geest

Betere concentratie

Jouw traject

Tijdens de coachgesprekken leer ik jou stap voor stap verandering aan te brengen in jouw huidige lifestyle. Of je nu wilt afvallen, aankomen of gewoonweg gezonder wilt gaan leven op het gebied van voeding, beweging en/of slaap, samen gaan wij aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen.
 

Diëten, shakes, poeders of andere gekkigheid gooien we overboord. Dit is makkelijker vol te houden op de lange termijn en het voorkomt dat vervelende jojo-effect als je wilt afvallen. Daarnaast is het een veel gezondere manier van eten en krijgt jouw lichaam wat het nodig heeft. Je kunt kiezen voor een gepersonaliseerd voedingsschema, zoveel mogelijk aansluitend bij jouw huidige eetgewoontes en gericht op wat jouw lichaam nodig heeft. Ik leer jou uiteindelijk zelfstandig de juiste voedingskeuzes te maken, zodat jij blijvend lekker in je vel zit!

 

Tijdens jouw coachtraject gaan we ook kijken naar de hoeveelheid beweging die jij krijgt en wat jij kunt doen om eventueel meer in beweging te komen. Dit betekent niet dat jij urenlang in de sportschool moet gaan doorbrengen en oefeningen moet gaan doen die jij helemaal niet leuk vindt. We kijken wat bij jou past en waar jij plezier in heb, zodat je het ook vol kan houden. 

Ervaar jij stress en/ of slaapproblemen, dan kijken we tijdens de coachgesprekken samen waar jouw probleemfactoren liggen die jouw slaap belemmeren en/ of kijken wat jouw stressfactoren zijn. Ik geef jou advies om jouw slaapkwaliteit te verbeteren en met mijn ervaring als maatschappelijk werker help ik jou om jouw stresslevel te verlagen doormiddel van coachgesprekken.

 

Yin Yoga is een hele fijne toevoeging, die jou onder andere kan helpen om jouw stressniveau te verlagen en jouw slaap te verbeteren. Klik hieronder voor meer informatie over de positieve effecten van Yin Yoga op jouw leefstijl. 

_F2A0077_edited_edited.jpg

JOUW LIFESTYLE ALS MEDICIJN

Start vandaag met Puur Leven.