top of page

PRAKTISCHE INFORMATIE
 

ONLINE LESSEN

Onderaan deze pagina vind je voor iedere dag een link naar een online les. Ik raad je aan om de reeks achter elkaar te volgen, dus iedere dag een les op een vast tijdstip. In de avond is fijn om tot rust te komen en beter in slaap te komen en in de ochtend is fijn om de dag ontspannen te beginnen. Kies jouw beste moment. Je kunt de lessen zo vaak volgen als jij graag wilt. 

BENODIGDHEDEN

- een yogamat of andere zachte ondergrond
- een dekentje
- een kussen (eventueel van je bed)

OUTFIT

Zorg dat je een comfortabele outfit draagt. Misschien al lekker in je pyjama, je joggingbroek of een legging. Als je er maar goed in kunt bewegen en stretchen.

OMGEVING

Zorg dat je in een rustige omgeving zit, zonder teveel prikkels om je heen. Je wilt echt even kunnen ontspannen. Dim je lichten, steek eventueel een lekker geurkaarsje aan en maak het jezelf helemaal comfortabel. Dit is jouw moment van ontspanning!

Extra tip: ben je snel afgeleid, verplaats je lieve huisdier dan even naar een andere ruimte en gebruik eventueel oordopjes om mijn stem beter te kunnen horen en jij je helemaal kunt afsluiten van de buitenwereld.

MUZIEK

Ik heb er voor gekozen om geen muziek aan deze video's toe te voegen. Je kunt zo je eigen muziek favoriete yin-muziek kiezen of speel mijn album af via Spotify.
 

ONTVANG 50% KORTING!

Het zou leuk zijn als je een review plaatst om aan te geven hoe jij de workshop hebt ervaren. Wanneer je een review deelt, ontvang je eenmalig maar liefst 50% korting op een volgende workshop naar keuze of eenmalig 10% korting op een Lifestyle pakket

Heb je nog nooit eerder Yin Yoga beoefend, lees dan via onderstaande link wat Yin Yoga is.

bottom of page