047A0952_edited.jpg

YIN YOGA

"Ervaar je veel onrust in je lijf, zit je hoofd vol, heb je geen goede nachtrust of heb jij andere stress en/of angst gerelateerde klachten?" 

Yin Yoga kan enorm helpend zijn om jouw lichaam en geest weer in balans te krijgen. Het verbetert je slaapkwaliteit en brengt je stressniveau omlaag. Je leert wat jouw lichaam en geest nodig hebben, doordat je naar binnen keert en tijd neemt voor wat er in jou gebeurt. Je leert je grenzen ontdekken en meer naar je lichaam te luisteren. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd en ervaar je meer energie in je lichaam, wat bevorderend is voor jouw gezonde leefstijl. 

17918429815956107.jpg

Wat kan je verwachten...

Flexibeler lijf

Verbeterde slaapkwaliteit

Stress vermindering

Rust in lichaam en geest

047A0963_edited.jpg

WAT IS YIN YOGA

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga, waarin houdingen langer worden vastgehouden. Dit zorgt ervoor dat je lichaam soepel blijft. Het is de bedoeling bij Yin Yoga dat je een goede stretch voelt in je houding, waar je nog wel in kunt ontspannen.  Bij de meeste sporten span je je spieren aan, maar bij Yin Yoga gaat het erom dat je zoveel mogelijk (spier)spanning loslaat. Je hoeft even niet intensief te bewegen, maar je mag juist de tijd nemen voor je lichaam en luisteren waar deze om vraagt.

WERKWIJZE

Just breathe

Je kunt op afspraak heerlijk vanuit huis online een privéles volgen, met een vriend(in) of in een kleine groep. Je kunt de les naar jouw wensen aan laten passen of je kunt je gewoon laten verassen. Een privéles duurt 40 minuten en kost 35,- per les. Hoe meer mensen er mee doen, hoe goedkoper het per persoon dus wordt!

 

Ook biedt ik bedrijfsyoga aan. Dit is ontzettend goed om binnen jouw organisatie in te zetten! Het houdt je medewerkers zowel geestelijk als lichamelijk gezond, en daarmee verlaagt het ziekteverzuim. 

Wil je liever op locatie een les volgen, ook dat is mogelijk. In Groningen geef ik op drie verschillende locaties Yin Yogales, waaronder ook Aerial Yin.

Ik zorg voor een rustgevende en relaxte sfeer, zodat jij je volledig kunt ontspannen. Je wordt stap voor stap begeleid in jouw houding en gecorrigeerd waar nodig. Ik leer jou om beter te ademen en spanningen los te laten, zodat jij je volledig over kunt geven aan het moment.

 

KIND WORDS

"Wat vinden mijn coachees van mijn Yin Yogalessen?

Deze beoordelingen zijn echte meningen van coachees" 

Jan

"Natascha gaat voor in alle oefeningen met een fijne en duidelijke stijl. Zachtjes regent het aanmoedigingen en aanwijzingen voor wie het nodig heeft, waardoor er alle ruimte ontstaat voor ontspanning en nog even een extra stretch. Haar stem legt super rustig uit wat Yin betekent en helpt je om de aandacht bij je eigen lichaam te krijgen. Eenmaal in die sfeer wil je er eigenlijk niet weer uit, dus wanneer volgt de podcast?"

2-7-2021

047A0963_edited_edited.jpg
_F2A0077_edited_edited.jpg

JOUW LIFESTYLE ALS MEDICIJN

Start vandaag met Puur Leven.