top of page
Yin yoga, restorative yoga, yoga nidra, groningen

YOGA

BRENG LICHAAM EN GEEST SAMEN

Pura Vida Lifestyle biedt op verschillende plekken in Groningen Yogalessen aan. Een oase van rust waar je even afstand mag nemen van de hectiek van de moderne maatschappij en terug mag keren naar het gevoel van ontspanning, ruimte, kracht en energie.

yin yoga groningen

Voor wie?

Mijn Yogalessen zijn geschikt voor iedereen! Je hoeft geen Yogaervaring te hebben of lenig te zijn om het te kunnen. Iedereen zal er voordelen aan ondervinden. Voor diegenen met een burn-out, stress-gerelateerde klachten, slaapproblemen en stemmingsklachten zal het nog meer bieden. Met de Yogalessen leer je namelijk om bewuster te worden van je lichaam en wat jouw lichaam nodig heeft. Hierdoor pik je signalen die jouw lichaam je geeft beter op, waardoor je beter voor je lichaam leert zorgen.

RESTORATIVE YOGA

Ook bij Restorative Yoga lig je langer in je houding en ligt de focus op herstel van lichaam en geest. De houdingen zijn meer ondersteunt doormiddel van kussens, dekentjes en blokken. 

DSCF3192_edited.jpg
DSCF3288.JPG

YOGA NIDRA

Yoga Nidra wordt ook wel slaapyoga genoemd. Je ligt helemaal stil en het brengt je in liggende positie in diepe fysieke ontspanning en mentaal naar diepere lagen van je bewustzijn.

DSCF3524_edited.jpg

ADEM YOGA

Binnenkort komen er ook Ademyogalessen op het rooster. Meer informatie hierover komt later. Wil je hierover niks missen, schrijf je in voor de Inside Tribe. 

YIN YOGA

Yin Yoga richt zich vooral op het bindweefsel. De houdingen hou je langer aan, waarbij je het bindweefsel en de gewrichten soepeler maakt. De fysieke voordelen hiervan zijn groot! 

DSCF3471.JPG

Yoga helpt bij vragen en gedachtes als:

  • Ik wil beter leren omgaan met de stress in mijn dagelijkse leven.

  • Hoe kan ik beter slapen?

  • Hoe creëer ik rust in alle hectiek van de dag?

  • Ik wil flexibeler worden.

  • Ik wil in contact komen met mijn lichaam.

  • Ik wil mijn stress verminderen.

  • Hoe krijg ik innerlijke rust?

  • Hoe leer ik mijn grenzen herkennen en leer ik ze beter stellen?

  • Ik wil meer ontspannen.

  • Ik wil minder piekeren.

voordelen van yin yoga

Waarom Charisma koos voor Yin Yoga

Charisma heeft een zitten beroep en merkte dat ze lichamelijke klachten kreeg, voornamelijk in haar rug en hamstrings. Op aanraden van de huisarts startte ze met Yin Yoga en koos ze uiteindelijk ook voor een priveles. 

ERVARINGEN

Yoga, dat ik er relaxed en energiek door word wist ik al, maar Natascha brengt ontspanning tot een next-level. Door de spanning heen ademen is niet altijd makkelijk, maar met haar liefdevolle stem loodst Natascha je door een sessie heen. Waar nodig moedigt ze aan grenzen te accepteren of juist te verleggen. Na een sessie met Natascha voel ik me helemaal zen en zijn mijn spieren merkbaar ontspannen. Een quality momentje voor mezelf, welke ik andere ook zou gunnen!"

277476821_527415488842368_6191775944676244909_n_edited.jpg

Marissa

Heb je een vraag?

Ik vind het fantastisch om te verbinden en ideeen te delen! 

Of je nu een vraag wilt stellen, inzichten of ideeën wilt delen, wilt samenwerken of gewoon zin hebt in een praatje - ik kan niet wachten om van je te horen!

Dankjewel voor je bericht!
Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Liefs Natascha

bottom of page