YOGA OP LOCATIE

Wil je liever op locatie een les volgen, ook dat is mogelijk. In Groningen geef ik op drie verschillende locaties les, waaronder Aerial yoga.

Wil je eens iets anders dan 'gewoon' Yin Yoga, probeer dan eens een Aerial Yinles. Bij Aerial Yin mag je lekker in een doek hangen. Het doek helpt je om nog meer los te kunnen laten en masseert de spanning uit je lijf, klinkt heerlijk toch!? 

aerial yoga

Locaties

Yoga050

Bij Yoga050 kun je een Aerial Yinles bij me volgen, waarbij je heerlijk in een doek kunt hangen. Yoga050 is een kleinschalige yogastudio waar je rust, vertrouwen en kracht ervaart.

Waar       : Damsterdiep 46 in
                  Groningen

Wanneer : Iedere dinsdag
                  van 19:30 tot 20:30 uur

WEfitness

Bij WE Fitness geef ik Yin Yogales op de yogamat. Er zijn blokken, dekentjes en yogamatten aanwezig. WE Fitness beschikt over een fijne en ruime zaal met een ontspannen sfeer. 

Waar       : Reitdiephaven 159 in
                  Groningen

Wanneer : Iedere woensdag
                  van 20:15 tot 21:15 uur

Gymnow

Gymnow is een gemoedelijke sportschool met een aparte zaal voor groepslessen, waaronder mijn Yin Yogales. Yogamatten en blokken zijn aanwezig. Neem zelf een lekker dekentje mee voor optimale ontspanning. 

Waar       : Turfsingel 36 in
                  Groningen

Wanneer : Iedere zondag
                  van 11:00 tot 12:00 uur

Toch liever online in je eigen vertrouwde omgeving een Yinles volgen? Neem dan gerust gratis en vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. 

_F2A0077_edited_edited.jpg

JOUW LIFESTYLE ALS MEDICIJN

Start vandaag met Puur Leven.